Är du intresserad av nötkött och av att handla utan mellanhänder kan vi erbjuda kött från våra djur som är av rasen Charolais och är uppfödda på gården.

Vi slaktar huvudsakligen under vinter – vår. I närområdet runt Nyköping levererar vi köttkartongerna direkt till våra kunder.

Slakten sker på det lokala och godkända slakteriet vid Rinkeby Gård i Jönåker. Minsta beställning är på 1/4 eller 1/6 (beroende på djurets storlek), d.v.s. mellan 50 och 80 kg. Vägningen utförs av slakteriet. Då får man en mixad post med kött från både framdelen och bakdelen, och köttfärsen är mald. Alla styckningsdetaljer är uppmärkta. Priset är baserat på bruttovikten, d.v.s. vikt före styckningen.

Låter det intressant så hör av er, vi sätter upp er på en lista och hör av oss när det är dags för leverans.

Då är det bra om man gjort plats i frysen, så köttet kan frysas in relativt snabbt. Laddat upp med plastpåsar eller annat emballage, så köttet kan packas i lagom stora mängder efter eget önskemål.

Du får en faktura när du får köttet.

Välkommen med din beställning.